Zvana, Hunter Bahçe Sulama Ürünleri İle Growtech 2019'da

Growtech 2019 Fuarı

GROWTECH FUARI'NA SİZİ DAVET EDİYORUZ

27-30 Kasım 2019 Antalya Fuar Merkezi

Zvana Yapı Malzemeleri Tic. ve San. Ltd. Şti. olarak 27-30 Kasım tarihlerinde Antalya Fuar Merkezi’nde düzenlenen, Growtech Fuarı’nda sizleri 4-B180 standımıza bekliyoruz. .

GROWTECH FUARI HAKKINDA

Uluslararası Sektör Liderleri Growtech fuarında 27-30 Kasım tarihleri arasında, 19. kez buluşuyor!

Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Kafkasların lider fuarı olan ve her geçen yıl uluslararası arenada saygınlık kazanarak, istikrarlı bir şekilde büyüyen ve gelişen tarımsal üretim ve ihracatın kalbi Antalya’da gerçekleştirilen Growtech, Sera ve Teknolojileri, Tarım Teknolojileri ve Ekipmanları, Sulama Sistemleri, Tohumculuk, Fidecilik, Bitki Besleme ve Koruma, Biyolojik Mücadele, Tarımsal Makine ve Ekipmanları’nın her alanında öncü firmaların katılımları ile gerçekleşiyor.

Tarımın uluslararası buluşması Growtech, geçtiğimiz yıl 167’si uluslararası 544 firma/634 markayı, 120 ülkeden 5.650’si uluslararası olmak üzere toplamda 86 bin 780 ziyaretçi ile Antalya Expo Center’da 50 bin m2 alanda buluşturdu. Çin, Güney Kore, Hollanda ve İspanya "milli katılım"larına ilaveten Macaristan firmaları da Growtech fuarında "milli katılım" ile yer aldı.

Tarlasında toprağını ekip biçen çiftçiden, dünya pazarlarına ihracat yapan dev şirketlere kadar sektörün her bir yapı taşını tek bir çatı altında toplayan Growtech Uluslararası Sera, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Ekipmanları Fuarı, bu yıl 19. yaşını kutluyor. Growtech 2019 Tarım Fuarı’nda bu yıl, 30’u aşkın ülkeden 850’den fazla lider firma ve markanın yanısıra ziyaretçi sayısının daha da geliştirilerek, 130 ülkeden 90 binin üzerinde sektör profesyonelinin ağırlanması hedefleniyor.

Fuar programı kapsamında; Ticaret Bakanlığı ile koordine edilerek, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği organizatörlüğünde “Alım Heyeti Programı” düzenlenecek. Ticaretin gelişmesine olanak sağlayan, çevre ülkelerin potansiyel alıcıları ve karar vericilerinin katılacağı ikili görüşmelere tarım sektörü firmalarının buluşması sağlanacak ve ticari iş birlikleri sağlanacak. Growtech, dört günlük fuar süresince etkinlikler kapsamında, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Tarım Sohbetleri’nin yanısıra sivil toplum kuruluşları, dernekler, birlikler ve üniversitelerin destekleriyle gerçekleştirilecek seminerler ve panellere ev sahipliği yapacak.

Growtech 2019 kapsamında, tarımsal üretimin katma değer kazanmasına ve inovatif çalışmalarına yönelik, 12. Growtech Tarım İnovasyon Ödülleri verilecektir.

Etiketler: fuarlar, growtech
Kasım 12, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR